Τι είναι;

Νιώθετε ποτέ την ανάγκη να γράψετε κάπου την ατάκα που σας είπε το παιδί σας ώστε να μην ξεχαστεί;

Θέλετε παράλληλα να χαλαρώνετε διαβάζοντας ατάκες άλλων παιδιών που τις έχουν μοιραστεί γονείς όπως εσείς;

Σας παρουσιάζουμε το Ατάκες παιδιών, παιδεύουσι γονείς! που είναι ένα project του Μικροί Μεγάλοι που δουλεύουμε εδώ και καιρό και σήμερα ξεκινάμε επίσημα!

Όποτε θέλετε μπαίνετε, διαβάζετε και δημοσιεύετε τις ατάκες των παιδιών σας!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα username, και με το password που θα σας αποσταλεί, θα μπορείτε να μπαίνετε στο site και να ανεβάζετε τις ατάκες που θέλετε!

 

Οδηγίες

Το σύστημα σας καθοδηγεί μόνο του για το πώς να κάνετε register, ωστόσο για ευκολία γράφουμε κι εμείς τις οδηγίες εδώ βήμα βήμα:

Πατήστε το μπλε κουμπί Στείλτε τη δική σας! που θα βρείτε στην πλευρική στήλη ή το αντίστοιχο link στη μπάρα του μενού.

 

Οδηγήστε στην ατίστοιχη σελίδα:

Όταν θέλετε να δημοσιεύσετε για πρώτη φορά συμπληρώνετε το πεδίο Register Your Account. Επιλέγετε ένα username (π.χ. marianna) και συμπληρώνετε το email σας, όπου θα σας αποσταλεί το προσωπικό σας password. Πατήστε το Register. Τσεκάρετε το email σας όπου σας έχουν ήδη σταλεί δύο email. Το ένα περιέχει το password. Συπληρώνετε το username σας και το password στην καρτέλα στην οποία έχετε ήδη μεταφερθεί (που είναι αυτή εδώ):

Κάντε τσεκ και στο Remember me (αν θέλετε), για να μη χρειάζετε να κάνετε συνέχεια εισαγωγή των στοιχείων.

Σας ανήγει η σελίδα του προφίλ σας όπου μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις, να αλλάξετε password ή να την αγνοήσετε εντελώς για τώρα και να μεταβείτε και πάλι στην κεντρική διεύθυνση του site (υπάρχει και link με το όνομα του site πάνω πάνω αριστερά).

 

Πατήστε και πάλι το Στείλτε τη δική σας!

 

και αυτή τη φορά επειδή έχετε κάνει register και login απλά συμπληρώνετε τα πεδία και ανεβάζετε την ατάκα σας! Η ατάκα ανεβαίνει αυτόματα.

Την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε το site και θα θελήσετε να ανεβάσετε την ατάκα, αν είστε ήδη login απλά γράφετε και ανεβάζετε. Αν είστε logout, απλά κάνετε login συμπληρώνοντας usename και password όταν θα σας ζητηθεί.

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε τις ατάκες σας! Kαλή αρχή!